طرز تهیه کیک خرمالو پاییزی
مواد مورد نیاز :
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سفید : ۲ فنجان
روغن مایع : ۱ فنجان
شکر : ۲/۳ فنجان
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
خرمالو پوره شده : ۳ عدد
گردو : ½ لیوان
جوز هندی : ¼ قاشق چایخوری
آرد سفید : ۲ فنجان
روغن مایع : ۱ فنجان
شکر : ۲/۳ فنجان
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
خرمالو پوره شده : ۳ عدد
گردو : ½ لیوان
جوز هندی : ¼ قاشق چایخوری
مراحل آماده سازی :
شکر و روغن مایع را با همزن کمی بزنید تا کمی سبک شود.
سپس تخم مرغ ها را یک دانه یکدانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود ۱ دقیقه با همزن بزنید.
جوز هندی را نیز اضافه کنید.
سپس تخم مرغ ها را یک دانه یکدانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود ۱ دقیقه با همزن بزنید.
جوز هندی را نیز اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و مواد بالا اضافه کنید.
در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط کنید.
در آخر خرمالو پوره شده و گردو خرده شده را با مایه کیک مخلوط کنید.
کف یک قالب ۲۳ سانتی متری را با کاغذ کاهی یا روغنی بپوشانید و مایه کیک را درون آن بریزید.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت زمان پخت دهید.
در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت زمان پخت دهید.
۱ – کسانی که کیک های خیس و مرطوب را می پسندند،حتما این کیک را یکبار امتحان کنند.
۲ - تزیین با روکش شکلات و برگ شکلاتی و کمپوت گیلاس می باشد.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: آشپزی ، ،
برچسبها:
[ نظر بدهید ]